Tuesday, May 24, 2011

322. Star Struck Vintage


Att handla kläder är en syssla man skulle kunna ha som heltidsjobb här i New York. Vart man än vänder blicken hittar man en butik som förföriskt viskar ens namn, och innan man vet ordet av står man där med en full shoppingkasse i handen. Idag ska vi tipsa om en andrahandsbutik igen, och därför beger vi oss ned till West Village och Star Struck Vintage.


Star Struck Vintage är en mycket trevlig liten butik som har över trettio år på nacken. De säljer både herr, dam, och barnkläder, och om man tillåter sig leta bland plaggen några minuter kan man göra fina fynd. Personalen är kunnig och mycket hjälpsam, och är du på jakt efter något speciellt är chansen stor att de kan hjälpa dig hitta det du letar efter.


Förutom kläder finns dessutom skor till försäljning, och butiken har blivit något av en specialist på cowboy-boots. Du kan även hitta märkesplagg i utbudet, och som nämnt är personalen mycket bra på att leda dig i rätt riktning när du famlar runt i labyrinten av plagg.


Vi på Ett annat-redax har inhandlat ett par mycket fina band-tischor hos SSV, och är du på jakt efter just fina gamla t-shirts från 80 och 90-talet har du nu ytterligare en butik att besöka.


View Larger Map
Star Struck Vintage
47 Greenwich Ave (mellan Perry och Charles Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment