Sunday, May 29, 2011

323. The Immigrant


Innan dagens inlägg vill vi passa på att berätta att Ett annat New York skrivit en liten 48-timmarguide för våra vänner på Skyscanner.se. Denna guide kan du läsa här, och du kan även ta tillfället i akt och besöka Skyscanner.se, där du hittar billiga flyg hit till New York. Nu till dagens tips, som tar oss till en romantiskt liten vinbar i East Village vid namn The Immigrant.


The Immigrant är en liten, men mycket romantisk och trevlig bar mitt i East Village. Det finns runt 20 sittplatser inne på det charmigt inredda stället, som dessutom bjuder på en rejäl dos hemtrevnad och atmosfär. Personalen är trevlig och hjälpsam, och kommer gärna med goda förslag om du inte vet vad du ska välja från den lilla men naggande goda menyn.


Röda och vita viner är två av huvudanledningarna till ett besök hos The Immigrant; det finns ett tjugotal sorter att välja mellan, och de vi på Ett annat-redax provat har alla varit delikata. Förutom dryck finns det dessutom goda små tilltugg att beställa. Vårt val föll på en blandning av otroligt goda oliver som fungerade perfekt tillsammans med tjut av både den röda och vita varianten.


Vi vill slå ett extra slag för ett vitt vin vid namn Notios. Det är ett grekiskt vin som är den perfekta smaken en varm sommareftermiddag, då man bara vill sitta ned och insupa alla härligheter som livet har att erbjuda. Naturligtvis var detta vin rekommenderat av personalen, och vid nästa besök kommer vi till fullo att låta dem leda oss genom ställets härliga utbud.


View Larger Map
The Immigrant
341 E9th Street (mellan 1st och 2nd Ave)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment