Friday, April 8, 2011

302. Larry Lawrence


New Yorks fantastiska uteliv upphör aldrig att förvåna. Med tusentals barer att välja mellan finns det alltid något nytt att upptäcka, och jag vill passa på att tacka alla er läsare som delat med er av era personliga favoriter på Ett annats New Yorks Facebook-sida (som du kan besöka här.) Nu ska vi tipsa om en trevlig bar vi upptäckte för ett par veckor sedan, en speakeasy vid namn Larry Lawrence. Den är belägen i Williamsburg.


Larry Lawrence är en stilrent inredd bar, med tegelväggar, rustika träbord, och ett enormt panoramafönster ut mot den lilla uteavdelningen en trappa upp. Det kan vara lite svårt att hitta LL, då ordet ”bar” sprayat vid ingången är det enda som indikerar var den är belägen. När man väl är inne är det emellertid svårt att inte charmas av den dämpade belysningen och den ack så New Yorkskt enkla inredningen.


Bland drinkutbudet kan man hitta traditionella öler och drinkar. Det är inte ett ställe man går till i jakt på unika drinkupplevelser, eller när man är sugen på ölsorter från världens alla hörn; nej, Larry Lawrence besöker man när man vill umgås med goda vänner i en trevlig miljö. Stället kan bli ganska packat under helgerna, men är ni ett lite större sällskap kan ni boka bord i förväg.


Larry Lawrence är en mycket trevlig bar som inbjuder till att umgås med goda vänner över en öl eller två i en avslappnad miljö. Den kan som sagt vara lite svår att hitta, då ingången är omärkt och själva baren gömmer sig i slutet på en lång betonggång. När du väl hittat fram har du emellertid funnit en av Williamsburgs hemligaste pärlor.


View Larger Map
Larry Lawrence
295 Grand Street (mellan Roebling och Havemeyer Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment