Sunday, December 18, 2011

399. Bleecker Heights Tavern


Sportbarer är något man kan finna var man än befinner sig i detta stora land. I allt från småstäder i mellanvästern till storstäder som New York finns det barer där fokus ligger på idrott, öl och tilltugg. Innan vi besöker en av New Yorks trevligaste sportbarer vill vi återigen nämna att ni kan hitta oss på Instagram under namnet ettannatnewyork, där vi publicerar bilder från vårt vardagsliv. Nu beger vi oss ned till West Village och Bleecker Heights Tavern.


Bleecker Heights Tavern är något så udda som en kombinerad sportbar och speakeasy. Baren är belägen på andra våningen ovanpå en Five Guys, och för att finna ingången får du gå igenom hamburgerrestaurangen och ta till vänster vid kassan, där du finner en oansenlig trappa som tar dig upp till New Yorks bästa sportbar. Baren bjuder på en underbar utsikt över 7th Ave, och har dessutom sex TV-apparater på premisserna. Dessa är vanligtvis inställda på baseball, basket eller amerikansk fotboll, och sänds en college-match är chansen stor att den visas.


I utbudet av öl hittar du amerikanska klassiker som blivit synonyma med sport. Budweiser, Coors och Corona är några av de ölsorter du kan beställa, men även redaktionsfavoriten Blue Moon finns att tillgå i det 20 sorter stora utbudet. Skulle du bli sugen på någonting att äta kan du kila en trappa ned och beställa upp en burgare och pommes frites från Five Guys, som är en av landets mest älskade hamburgerkedjor.


Bleecker Heights Tavern är en härligt opretentiös inrättning. Det är trevligt att avnjuta en kall öl och en Five Guys-burgare i goda vänners lag medan en match visas på TV'n, och skulle ditt alma mater vara University of Arizona kan du glädjas åt att Bleecker Heights är tillhåll för alumner från just denna skola.


View Larger Map
Bleecker Heights Tavern
296 Bleecker Street (hörnet Barrow och Bleecker Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment