Thursday, December 15, 2011

398. Flip


I dagens tips ska vi återigen diskutera hamburgare, men innan dess vill vi nämna att Resfeber.se har bloggat om oss, något vi vill utbringa ett stort tack för! Detta blogginlägg kan du läsa här. Nu tillbaka till den utlovade hamburgerdiskussionen, som för oss till Midtown där vi letar oss djupt in i hjärtat av ett julstressigt Bloomingdale's för ett besök hos Flip.


Flip är en hamburgerrestaurang som är gömd längst in i Bloomingdale's herravdelning. Det kan kräva en stunds letande bland Ralph Lauren-skjortor och John Varvatos-kostymer innan du hittar det lilla hamburgerhaket, men väl framme möts du av en stilren restaurang som för tankarna till en futuristisk diner. På menyn finner du hamburgare och pommes frites, en kombination som gjorts till skön konst hos denna dolda snabbmatspärla.


Ett av Flips signum är deras Create Your Own Burger, där du själv väljer mellan tio olika sorters kött, åtta sorters bröd, tio sorters ost, åtta toppings och tretton såser. Skulle alla dessa valmöjligheter vara för överväldigande kan du beställa en av restaurangens fem Signature Burgers, där en stående favorit här på redaktionen är en enkel Flip Burger. Denna burgare är toppad med American Cheese och stekt lök, för att sedan serveras på ett klassiskt hamburgerbröd.


Flip serverar en av Midtowns bästa burgare, och befinner du dig på en shoppingrunda är det ett perfekt ställe att ta en lunchpaus. Det finns även en bar på premisserna, och på menyn kan du läsa om vilka ölsorter som fungerar extra bra med din burgare. Till en Flip Burger rekommenderas allas vår favorit Brooklyn Lager, en kombination jag kan intyga är utsökt.


View Larger Map
Flip
1000 3rd Ave (ingången vid Lexington Ave och 60th Street)
Manhattan

1 comments:

Linda said...

vilken häftig blogg! ska till NY över nyår, för första gången! det blir traditionella grejer, men nästa gång vi åker ska vi se mer!

Post a Comment