Friday, February 18, 2011

283. Five Guys


Det har blivit dags att snacka burgare igen här på Ett annat, men innan vi tar tag i dagens viktigaste mål vill vi återigen nämna vår Facebook-sida, som du kan besöka här för att utbyta tips och åsikter. Nu till dagens inlägg, vilket kommer att handla om en hamburgerkedja som de senaste åren uppnått en nästan kultlik status, nämligen Five Guys. Vi har besökt deras lokal i West Village.


Five Guys öppnade sin första restaurang för 25 år sedan i Virginia, och de senaste fem åren har ytterligare 700 restauranger öppnat i USA och Canada. Det är som du nog förstått en mycket populär hamburger-kedja vi talar om, och trots att vi vanligtvis undviker tips om kedjor här på Ett annat så känner vi att Five Guys håller en mycket hög och bloggvärdig klass.


Det som serveras hos Five Guys är hamburgare, ostburgare och baconburgare. När du beställt din burgare kan du dessutom välja bland de 15 olika gratis-toppings som finns på menyn, vilket betyder att det finns över 250,000 möjliga kombinationer. Burgarna är saftiga och otroligt goda, och efter ett bett kommer du att vara ett fan för livet.


Restaurangens pommes är även dom mycket goda, och finns i två olika varianter; Five Guys Style eller Cajun. Vi på redax föredrar Cajun. Det bjuds dessutom på gratis jordnötter.

Det finns 11 Five Guys i New York.


View Larger Map
Five Guys
296 Bleecker Street (mellan Barrow och Grove Street)
Manhattan

2 comments:

DOA said...

Brukar shoppa lunchburgare där. Det slår aldrig fel. Supergott varje gång.

Anonymous said...

Åker till New York den 21a mars :) Aldrig varit där, Längtar!

Post a Comment