Thursday, June 9, 2011

327. Shoe Mania


Som vi nämnt i tidigare inlägg här på bloggen är New York en stad där man lätta kan spendera dagar med att bara shoppa. Andrahandsbutiker, märkesplagg, och utförsäljning är bara några av stans många shoppingmöjligheter, och vi ska i dagens tips fokusera på en skobutik som faller inom den sistnämnda kategorin. Därför beger vi oss till Union Square och Shoe Mania.


Shoe Mania är en skobutik där märkesskor säljs till bra priser. Det finns ett stort utbud i den något röriga butiken, och om man är villig att leta en stund kan man göra fina fynd. Merparten av utbudet består av damskor, men det finns naturligtvis även herrskor till försäljning.


Puma, Adidas, Diesel, och Converse är bara några av alla de märken man kan hitta bland hyllorna, och är du på jakt efter något speciellt ska du inte tveka att fråga om det finns på lager (vi på Ett annat-redax har nämligen vid två tillfällen lyckats hitta det vi letat efter genom att fråga personalen).


När du besöker Shoe Mania får du inte glömma att ta en titt i butikens källare; där hittar du skor vars priser är nedsatta ytterligare. Källaren kan vara en riktig guldgruva, men det är emellertid en smula stökigt därnere, så förbered dig på en skattjakt fylld av rotande.

Det finns ytterligare tre Shoe Mania i stan, varav den vid Union Square är den största.


View Larger Map
Shoe Mania
853 Broadway (mellan 14th och 13th Street)
Manhattan

3 comments:

ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN said...

LOVE shoes

annika said...

inte så mycket "ett annat new york" i detta inlägg eftersom shoe mania vid union sq är typ oundvikligt att gå förbi, oavsett hur pass mycket turist man än är så hittar man alltid dit.

Bea said...

gud så mycket skor ! :D

Post a Comment