Tuesday, June 7, 2011

326. Pinkberry


Det har varit runt 30 grader varmt här i New York idag, och det kommande dagarna har kvicksilvret förutspåtts krypa upp mot hela 38 grader. När staden är så varmt att asfalten nästan bubblar finns det bara en sak att göra; äta något iskallt (eller slå på AC'n, vilket dessvärre inte smakar lika gott.) Därför ska vi nu tipsa om en modern klassiker, nämligen Pinkberry. Grannskapet är Upper East Side.

Pinkberry är en frozen yoghurt-kedja med ett hundratal butiker här i landet. De öppnade för sex år sedan, och har under denna korta tid blivit en extremt populär destination för sötsugna kunder i jakt på ett något hälsosammare alternativ till glass.


Det finns en handfull olika smaker på den frusna yoghurten, varav mango och plain är två av Ett annat-redaktionens favoriter. Du kan dessutom för några cent extra få toppings till din fro-yo, och bland topping-utbudet hittar man allt från färska bär till krossad choklad och mochi.


Pinkberry är ett av de absolut bästa frozen yoghurt-stället vi haft nöjet att prova. Deras yoghurt-glass är mycket god, och påminner om en frisk mjukglass i smaken. Vill du äta din fro-yo på riktigt Ett annat New York-maner ska du be om en plain toppad med mango, blåbär, hallon och mochi, dränkt i färsk honung.

Pinkberry har 14 butiker på Manhattan


View Larger Map
Pinkberry
1577 2nd Ave (mellan E81st och E82nd Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment