Wednesday, November 17, 2010

245. Patty's Taco Truck


Mat som säljs ur mobila lokaler är en stor hit här i New York. Ett par exempel vi berättat om tidigare är Wafles and Dinges och Dessert Truck. Nu har turen kommit till en riktig klassiker bland stadens mat-truckar, ett ställe som serverar mexikansk mat så genuin att paralleller kan dras till Taco Mix uppe i East Harlem. Namnet på denna härliga truck är Patty's Taco Truck, och den är oftast parkerad på Upper East Side.


Patty's öppnade luckan på Upper East Side för några år sedan efter att tidigare ha huserat i Harlem. Det var den första trucken som tog de genuina smakerna man tidigare bara kunde hitta i östra Harlem ner till rikemanskvarteren. Naturligtvis var succén ett faktum, och det är nästan alltid kö för att beställa.


På menyn hittar man tacos, tostadas, tortas, burritos och allt däremellan. Maten är vällagad, och förutom toppings som kyckling, chorizo, och räkor kan man välja salt kött, tunga och kofötter. För tredje gången i dagens tips vill jag ånyo nämna hur genuin maten är, något en god vän född och uppvuxen i Mexico går i god för.


Det kokas dessutom en Horchata som är mycket god, med rätt mängd sötma och kanel, något som är ett ovanligt inslag på menyn bland stadens taco-truckar. Patty's är ytterligare ett bevis på att Upper East Side har mycket god mexikansk mat att erbjuda, och den lilla trucken är väl värd ett besök.

Maten är otroligt genuin.


View Larger Map
Patty's Taco Truck
Hörnet 86th Street och Lexington Ave
Manhattan

1 comments:

Mats said...

Horchata verkar mycket intressant!

Post a Comment