Monday, December 3, 2012

509. Chavela's


Efter en tids uppehåll har det äntligen blivit dags för Ett annat New York att uppdateras reguljärt igen. Julen närmar sig med stormsteg, och om du går och funderar på vad du ska köpa i julklapp till den där personen i ditt liv som har precis allt vill vi tipsa om vår bok Ett annat New York. Där kan julklappsmottagaren läsa om restauranger, barer, shopping och en massa annat smått och gott. Ett annat New York finns att köpa hos din lokala bokhandlare, samt här, här och här. I dagens tips ska vi snacka brunch igen, och därför beger vi oss till Prospect Heights i Brooklyn, och Chavela's.


Chavela's är en mycket mysig mexikansk restaurang som gjord för att bruncha i goda vänners sällskap. Stället är varmt inrett på ett mycket New Yorkskt maner, där det pressade tenntaket och de charmigt hipsterifierade kandelabrarna genomsyrar lokalen med en stämning som enklast kan beskrivas med ett ord: Brooklyn.


På menyn hittar du utsökt mexikansk mat, där rätter som enchiladas, quesadillas och tortas lagas till perfektion. Under lördag och söndag mellan 10:00 och 15:30 serveras dessutom brunch, då du förutom en stadig måltid kan få dig en delikat drink till livs. Det finns fem olika sorters Margaritas att välja mellan, och om denna läskande drink inte är tillräckligt kan du ta en titt på tequilamenyn, där valet står mellan ett trettiotal olika sorter.


Chavela's är ett härligt ställe att besöka, inte bara för brunch, utan även för middag, fika eller bara ett par drinkar. Avslutningsvis vill vi berätta att EANY dessutom har en Facebook-sida. Där kan du ställa frågor och umgås med andra New York-frälsta. Vår Facebook-sida hittar du här.


View Larger Map
Chavela's
736 Franklin Ave (mellan Sterling och Park Place)
Brooklyn

0 comments:

Post a Comment