Monday, August 13, 2012

482. Hope & Anchor


Det har återigen blivit dags för ett besök i Red Hook, ett av våra favoritgrannskap här på Ett annat-redaktionen. Innan dess vill vi dock nämna att ni kan hitta oss både på Facebook och på Instagram. På Instagram heter vi ettannatnewyork, och vår Facebook-sida hittar du här. Nu vidare till Red Hook, där vi kilar in på Hope & Anchor.


Hope & Anchor är en diner belägen mitt på Red Hooks huvudgata Van Brunt Street. Det är ett hemtrevligt ställe där en stor del av besökarna är folk från grannskapet, vilket även ger den lilla restaurangen en familjär stämning.


När du slagit dig ned vid bardisken är det dags att slänga ett öga på menyn, där du hittar ett gäng fina diner-klassiker. Burgare och mackor står att finna bredvid omeletter och frukosträtter, vilket gör Hope & Anchor till ett perfekt ställe att besöka närsomhelst på dygnet. Själv gillar jag deras burgare, och främst är det en skapelse vid namn The Red Hook som vunnit mitt hjärta. Det är en klassisk ostburgare med stekt lök, något som aldrig går av för hackor.


Hope & Anchor är en trevlig kvartersrestaurang med god, enkel och billig mat. Det är en perfekt destination när du behöver näring under en kväll hos Brooklyn Ice House och Sunny's. Dessutom är utsikten över det charmanta Brooklyngrannskapet en ren fröjd för ögat.


View Larger Map
Hope & Anchor
347 Van Brunt Street (mellan Dikeman och Wolcott Street)
Brooklyn

4 comments:

Anonymous said...

HEJ

Har ju läst om Red Hook här på bloggen förut och bara måste ju besöka Sunnys och nu det här stället. Men! Jag är lite osäker på om jag verkligen vågar mig dit. Då man använder google´s karta och tar sig fram längst gatorna så ser det ju minst sagt jäkligt rufft ut. Lite grann som Lugnets industriområde i Stockholm, innan det blev Hammarby Sjöstad.
Min fråga är alltså - är det säkert att röra sig på huvudgatorna i Red Hook kvällstid?


/ Jimmy

Daniel said...

Yep! Håller du dig runt kvarteren vid Van Brunt är det ingen fara.

Kalle said...

Det är bara att ta bussen direkt till Van Brunt, inga problem.

Anonymous said...

Tror det var i ett Law & Order avsnitt som 2 turister blev rånmördade, är ju dock fiktiv serie men känns som det inte är helt otänkbart när man går runt där, har vart där 2ggr men det är hur lugnt som helst. Fast för bara 6-7år sen så var det tydligen inte alls tryggt enligt de som bor där.

Post a Comment