Friday, December 17, 2010

257. Rocky Sullivan's


Det har återigen blivit dags för ett nattlivstips här på bloggen, och ännu en gång beger vi oss till Red Hook (där Ett annat-redaktionen befunnit sig de senaste helgerna.) Förutom det sedvanliga besöket på Sunny's har vi utforskat de gamla hamnkvarteren ytterligare, och funnit en pärla till pub vid namn Rocky Sullivan's.


Rocky Sullivan's är en typisk grannskapspub som påminner en smula om Bailey's Corner på Upper East Side. De är båda irländska pubar, klientelet består främst av folk från de närliggande kvarteren, och atmosfären är otroligt hemtrevlig. Rocky's anordnar både spelningar och readings, så om du är ett fan av irländska toner av det lite mer folk-inspirerade slaget är ett besök varmt rekommenderat.


Förutom iskall öl serveras dessutom typisk pubmat som Buffalo Wings och Mozzarella Sticks, och varje fredag erbjuds en Think Global, Eat Local-meny, där mat och dryck från lokala producenter är de stora stjärnorna. Hummer från Red Hook Lobster Pound, öl från Six Points Craft Ales, samt paj från Steve's är bara några av delikatesserna på fredagsmenyn (som serveras mellan 18:00 och 21:00.)


Om du uppskattar hemtrevliga pubar, irländsk live-musik, mat från lokala producenter, eller bara att umgås i goda vänners lag över ett parti biljard med en kall öl i handen, rekommenderas Rocky's varmt. Som allt annat i Red Hook bjuder stället på en stor dos värme och genuinitet.

Under sommarmånaderna är dessutom takterrassen öppen.


View Larger Map
Rocky Sullivan's
34 Van Dyke Street (mellan Dwight och Richards Street)
Brooklyn

2 comments:

Mumlan said...

Alltså den där andra bilden kan vara det sötaste jag någonsin sett!!!

Magnus said...

Tack för denna underbara blogg! Sitter och planerar min New York-resa i mars och har hittat sååå många spännande ställen tack vare er blogg. Det kommer helt klart att bli ett besök till Red Hook. Jag vill dessutom prova några av sake-barerna ni tipsat om. Vill ni guida? ;)

Post a Comment