Sunday, December 11, 2011

396. BRGR


Dagens inlägg här på EANY inleds med ett minitips, nämligen julbordet på Aquavit. Vi var där igår eftermiddag och frossade på sill, köttbullar och skinka, något ni som följer oss på Facebook redan fått ta del av. Julbordet var mycket gott, och är du sugen på julmat rekommenderas en bordsbokning varmt. Nu ett dygn senare är jag fortfarande mätt, men ska trots detta tipsa om ett hamburgerhak i Chelsea vid namn BRGR.

BRGR är en typisk modern hamburgerrestaurang i stil med Goodburger och New York Burger Co. Trots att det är snabbmat som står på menyn är det extremt hög kvalitet på det som serveras, och vi återvänder ohälsosamt ofta när vi befinner oss i grannskapet. Allt kött som används kommer från lokala bondgårdar med frigående kor, något som märks i smaken.


På menyn hittar du ett tiotal olika burgare. The Down on the Farm BRGR är en personlig favorit, där din burgare är toppad med bacon, cheddar, lök samt en pepparrotsås som inte går av för hackor. Du kan även skapa din egen burgare, och du får då välja mellan toppings som Roquefort Cheese, Sweet Onion Marmelade och Apple Smoked Bacon.


Som om det inte vore nog med delikata hamburgare har BRGR's milkshake utsetts till stans bästa av New York Magazine. Denna dryck är otroligt tjock, där gränsen mellan shake och mjukglass är hårfin. Avslutningsvis vill jag nämna att vår systerblogg Ett annat San Francisco precis uppdaterats med den första anhalten på ytterligare en road trip. Den kan du läsa om här.

Ytterligare en BRGR finns på Upper East Side.


View Larger Map
BRGR
287 7th Ave (mellan W 26th och W 27th Street)
Manhattan

1 comments:

Bjoreman said...

Åååh, det här hade varit mycket lättare att stå ut med om jag inte vandrat förbi där och tänkt "det där stället verkar ju fräckt" åtminstone två gånger när jag var i stan.

Måste åka tillbaka, så är det bara. Så mycket gott att prova :-) …

Post a Comment