Sunday, November 28, 2010

249. The Brews Brothers


Thanksgiving är över, och ytterligare en långhelg kan prydligt placeras i minnenas arkiv. Vintern har definitivt anlänt till New York, men trots att kvicksilvret vissa dagar är nere och nosar på nollan har en del barer fortfarande uteserveringen öppen. En av dessa ligger på Upper East Side, och går under det festliga namnet Brews Brothers.


Brews Brothers är en typiskt amerikansk bar, med burgare på menyn och sport på de multipla storbildskärmarna som täcker en stor del av ställets väggar. Man kan dessutom finna en otroligt trevlig ölmeny hos brygdebröderna, med runt hundratalet inhemska och importerade märken att välja mellan.

Dessutom erbjuder Brews Brothers en av stans bästa happy hours, då du varje dag mellan 11:00 och 20:00 kan beställa en pint inhemskt för $3. Skulle du inte vara sugen på Bud eller PBR kan du hitta både Hitachino Nest och Satan Gold på menyn (båda dessa är favoriter här på redaktionen.)


Brews Brothers är ett mycket trevligt ställe att besöka när du vill prova nya, spännande öler. Själv har jag upptäckt både det ena och det andra hos denna fina Upper East Side-favorit, och något jag kan rekommendera varmt är Coney Island Lager; en mycket god öl som jag även lyckats hitta hos New Beer Distributors.


View Larger Map
The Brews Brothers
1571 2nd Ave (mellan 82nd och 81st Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment