Monday, November 22, 2010

247. Intermix


Ett annat-redaktionens dam-halva har sedan några månader tillbaka varit på jakt efter den perfekta väskan, något som tagit oss till en mängd olika butiker av varierande kvalitet. Det senaste besöket blev till ett ställe där designerplagg och accessoarer är A och O, vilket resulterade i tummen upp från hela redax. Intermix heter butiken, och den hittar man på Upper East Side.


Intermix öppnade för drygt 17 år sedan, och blev snart ett så populärt koncept att det med åren öppnat ytterligare tre New York-butiker, samt ett flertal i andra stater. Fokus ligger på designerplagg, och likväl internationellt kända giganter som nykomlingar på klädscenen brottas om utrymme bland galgarna. Butiken är smakfullt inredd, och trots att de bara säljer damkläder är det kul att som man gå runt och kika, med julklappsplaner i bakhuvudet.


Jimmy Choo, Givenchy, och Vera Wang är bara några av de över 150 designers som någon gång florerat under butikens tak, och då Intermix inte är en affär av Macy's-proportioner är det en rejäl rotation på prylarna, vilket resulterar i spännande shopping vid upprepade besök.


Det blev tyvärr inget inköp för damen på redaktionen denna gång. En Givenchy-väska lockade, men den var dessvärre snäppet för stor, så jakten fortsätter.

De tre övriga New York-butikerna ligger alla på Manhattans södra delar.


View Larger Map
Intermix
1003 Madison Ave (mellan 77th och 78th Street)
Manhattan

2 comments:

Fashionista said...

Nu ska jag ta och fixa en biljett till New York! Det verkar vara en underbar stad!

Anonymous said...

vad ska man bara gøra om man reser till new york i december? tipps tack! :)

Post a Comment