Sunday, August 9, 2015

553. Miss Lily's 7A



Det är fortfarande sommar här i New York, men innan vi vet ordet av kommer löven att gulna och hösten att vara ett faktum. De svalare årstiderna till ära har jag skrivit en bok vid namn Ett annat New York: Höst/Vinter 2015. Den boken kommer jag att berätta lite mer om i slutet av detta inlägg, men innan dess tycker jag att vi tar och fortsätter att njuta av sommaren. Därför beger vi oss nu till East Village och Miss Lily's 7A.



Miss Lily's är en lokal kedja med en handfull restauranger i stan. Det är ett ställe där man bjuder på karibiska smaker, ljud och dofter. När man kliver in i den färgglada lokalen möts man av reggae och en charmig personal. Stället är ofta fullsatt, och det kan vi tacka välsmakande rätter för.



Idel delikatesser från varmare breddgrader – Plaintain Chips with Ackee Dip, Jerk Chicken och Roti. Mat som får snålvattnet att skölja över oxeltänderna. Lägg sedan färskpressad juice eller varför inte en välblandad cocktail till ekvationen så har du en riktig vinnare som gjord för en solig sommardag, väl värd ett besök. Själv är jag såld på ställets Jerk Chicken Roti, samt deras Frozen Dark & Stormy, den perfekta drinken för en lat sommarbrunch.



Nu några ord om Ett annat New York:Höst/Vinter 2015. Som namnet antyder är det en samling tips (drygt 250 stycken) som gjorda för årets svalare månader. För att hålla priset så lågt som möjligt har vi valt att släppa den som e-bok. Den kostar bara drygt 30 kronor och finns att ladda ned via denna länk. Som e-bok har du den alltid tillgänglig i telefonen eller på iPaden, smidigt och enkelt! Till våren 2016 kommer även en vår- och sommarversion att släppas.

Miss Lily's 7A
109 Ave A (mellan E 7th och E 6th Street)

Manhattan

0 comments:

Post a Comment