Monday, September 17, 2012

500. Ett annat New York


Nu har det äntligen blivit dags för tips nummer femhundra här på EANY, och dagen till ära ska vi berätta om vår bok Ett annat New York! Boken som släpptes idag är i skrivande stund på väg ut i butik där den kommer att finnas på hyllorna framåt mitten av denna vecka. Den kan redan nu beställas på CDON, och om ett par dagar även hos AdLibris, Bokia och Bokus. Innan vi snackar lite mer ingående om boken vill jag utbringa ett stort tack till alla er som läser EANY! Alla era kommentarer och uppmuntrande ord, både här på bloggen och på vår Facebook-sida är det som motiverar oss, och utan er hade vi aldrig nått tips nummer femhundra. Nu några ord om boken.


Boken är en blandning av de bästa inläggen från EANY-bloggen samt helt nya tips, reflektioner och skrönor från staden, kartor och dagspromenader. Vi har valt ut våra personliga favoriter, samt ställen som ni läsare gillat, och kryddat det hela med sprillans nya tips. Inläggen är sorterade grannskap för grannskap, där varje kapitel avslutas med en dagspromenad med tillhörande karta. Det hela är inbakat i skrönor och anekdoter runt New York.


Vi har även inkluderat ett gäng minitips rörande saker som kan vara bra att tänka på när man befinner sig i staden, samt några topplistor på våra egna favoritdrinkar, bruncher, med mera. Det har varit otroligt kul att skriva Ett annat New York, både i blogg och bokform. De synpunkter och åsikter ni läsare gett oss har varit guld värda, och var en enorm hjälp under bokskrivandet.


Till sist vill jag återigen tacka er alla för att ni läser Ett annat New York. Jag känner att jag upprepar mig, men jag kan inte nämna tillräckligt många gånger hur viktiga ni läsare är. Jag hoppas att boken kommer till stor nytta, och att den även fungerar som inspiration för er som funderar på att besöka denna underbara stad. Tusen tack!


View Larger Map
Ett annat New York
I din lokala bokhandel (samt online)
Någonstans i Sverige

10 comments:

Rosita said...

Jag blir sjuuuk av längtan till NY!! Ska naturligtvis köpa boken och sukta och tråna till jag kan åka igen. Men först ska jag till Australien, Frankrike, Grekland och Jamaica innan jag ens kan tänka på att hinna eller ha råd. Och det är ju verkligen inte alls fy skam det heller. Min 40-årsdag (april 2016) ska utan tvekan firas i den häftigaste staden NY dock! Det är värt att köpa boken ändå och drömma sig bort.
:-)
Blir ni sugna på att inspireras till Australien, Frankrike och många andra länder, ja då kan ni kika in på min webbplats (notera att för Jamaica reseberättelse dröjer bra tag. Men jag planerar redan alltså ...). Om bara en månad bär det av till Sydney i Australien. Det ska också vara en trevlig stad har jag hört.
:-)

Bästa hälsningar från ett grått Stockholm,
Rosita

Anonymous said...

Fin bok! Kom hem från en fantastisk vecka med barnen i nyc idag och då låg den här boken i brevlådan. Fin läsning att drömma sig tillbaka med.
Anders

Claes Jonsson said...

Är i NYC för första gången och sitter nu i hörnet på Columbus Avenue och 142nd street och jobbar på lite med ditt och datt. På Starbucks visserligen, inte så genuint kanske, men kaffet är OK och så har de ju fritt Wi-Fi. EANY fick jag tips om för bara någon dag sedan och detta är mitt första besök på bloggen. Kul att ni firar inlägg nr. 500! Och släpper boken. Grattis! Måste säga att jag är både imponerad och inspirerad. Ska defintivt ta del av innehållet här under mitt besök (som varar en knapp vecka). Vad får jag inte missa när jag är här?

Anonymous said...

Hej,
köpte boken igår! Verkar kanonbra. Kollade priser på flybiljetter idag...Snart dax att åka till bästa staden igen :)
//Elin

Anonymous said...

Ohh no! Vi åker på måndag över pölen för en två veckors resa som avslutas i NY. Undrar om bokhandeln har boken på måndag. Får bli ett akutköp i så fall!

Kalas att ni fått ihop en bok. Bra jobbat!

Lasse said...

Har nu sträckläst hela boken och ser fram emot min resa som aldrig förr! En suverän bok med suveräna tips. Snyggt jobbat!! Stort tack!

Annelie said...

Har naturligtvis beställt boken! Och på mitt sätt försöker jag sprida att den finns...! :)

http://zimmersallarum.blogspot.se/2012/09/ett-annat-new-york.html

Sara said...

Åker till NY i april. Hittade boken av en slump i bokaffären. Sen hittade jag denna sida. Båda är verkligen superbra! En riktig guidebok! Bra skriven och fina bilder vill besöka alla diners, läs inte om du är hungrig ;)

Mia said...

Nu har man ju lust att åka till New York! Bra tips! Tack!

BLOGG I THAILAND .SE said...

Har just beställt den, väntar med spänning!! :)

Läs om oss i Thailand :)

Post a Comment