Sunday, May 8, 2011

315. Make My Cake


Det har varit vackert sommarväder här i New York idag, och jag har spenderat eftermiddagen på Peculier Pub i min gode blogg-vän Eddies sällskap (vars trevliga blogg du kan hitta här). Tidigare under dagen tog vi på Ett annat-redaktionen en tur till Harlem (efter uppmaningar från er läsare på vår Facebook-sida), där vi besökte ett av stans mest omtalade kaféer. Ett ställe vid det underbara namnet Make My Cake.


Make My Cake är ett tårtbageri och kafé som öppnade för ett tiotal år sedan. Det har med åren blivit en riktig Harlem-institution, och fått rejält med uppmärksamhet i media. Inredningen är enkel, men det ryms mycket atmosfär i lokalen, och när du befinner dig i centrala Harlem och blir sugen på något sött är MMC en självklar destination.


En av Make My Cakes storsäljare är deras German Chocolate Cake; en fluffigt chokladig kreation som är precis så god som en bit chokladtårta ska vara. Denna chokladtårta har dessutom utsetts till en av stans bästa, och vunnit en av Food Networks throwdowns mot Bobby Flay. Vi på redax kan gå i god för att denna vinst var mycket välförtjänt.


En annan av Make My Cakes skapelser som vi vill slå ett slag för är deras Carrot Cake. Det är den bästa morotskaka vi någonsin provat, och om du är en nybörjare på Carrot Cake-fronten lovar vi att du har en mycket angenäm upplevelse att se fram emot.

Ytterligare en lokal finns längre norrut i Harlem.


View Larger Map
Make My Cake
121 St Nicholas Ave (mellan 116th och 117th Street)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

Hahaha jag dör på den första bilden! Killen som sparkar ned en annan kille från en en-trappstegstrapp!

Post a Comment