Sunday, March 27, 2011

297. Atomic Wings


Vi har haft underbart besök av gamla goda vänner från San Francisco i helgen, och naturligtvis har vi försökt visa så mycket som möjligt av vad denna härliga stad har att erbjuda. Äkta New York-pizza, bagels, och munkar har stått på menyn, men helgens riktiga höjdare var när vi provade Buffalo Hot Wings. Dessa heta godbitar hittar man hos Atomic Wings i East Village.


Atomic Wings är en lokal liten kedja som serverar de bästa Hot Wings man kan hitta i New York. Naturligtvis är det kryddstarka kycklingvingar vi talar om, och du får själv bestämma styrkan på dina godbitar. Det finns två kategorier av hetta att välja mellan; sane och insane. Insane är det självklara valet för de flesta kycklingkonnässörerna, och inom denna vansinniga kategori har du ytterligare tre val att tackla. Dessa stavas Abusive, Nuclear, och Suicidal. Vi på Ett annat-redaktionen vill varna för Suicidal.

Vingarna är krispiga, heta, och otroligt goda. Är du van vid hetta kommer du att uppskatta de lite starkare såserna, men vi håller fortfarande upp vårt varnande finger angående Suicidal, den är helt enkelt lite väl stark, men för den lite mer äventyrliga gourmanden kan det vara en spännande utmaning.


Hot Wings är ett typiskt amerikanskt snack, och Buffalo Hot Wings är kända för sin hetta. Det är den perfekta maten efter ett par öl, när du behöver motivation för ett par till. Till sist vill vi återigen varna för Suicidal.

Det finns nio Atomic Wings i New York, de flesta belägna inuti en bar, som en liten mini-restaurang.


View Larger Map
Atomic Wings
184 1st Ave (mellan 11th och 12th Street)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

Halloj!
Är i behov av lite snabb hjälp...
En vän var i NYC på en pianobar där två pianister "battlade" varandra i utmaningar från publiken. Tyvär kommer hon ju inte alls ihåg var denna underhållning bjöds. Någon som vet?
Tacksam för snabba svar!
MVH Jeanette

Post a Comment