Tuesday, March 9, 2010

138. Pop


Att försöka beskriva shopping i New York för någon som inte själv upplevt det är en nästintill omöjlig uppgift. Allt från klassiskt coutour-mode på Upper East Side till Williamsburgs hipsterbutiker ryms inom stadsgränsen, och man kan hitta allt däremellan om man bara vet var man ska leta. Billyburg (som är slang för W-burg, som i sin tur är en förkortning av tidigare nämnda Williamsburg) erbjuder några av stans roligaste butiker, och en av dessa går under det enkla namnet Pop.


Pop är en butik med rötterna i Washington DC, men som haft högsäte i Williamsburg de senaste åren. Både herr och damkläder finns till försäljning, och större märken blandas med lite mer okända. Allt som säljs har dock en gemensam nämnare, nämligen att det inte kostar skjortan, samt att det är precis så trendigt som man förväntar sig av en Williamsburgbaserad butik.


Skjortor och t-shirts går att hitta från $20-30, och klänningar runt $40-60. Priserna är med andra ord helt OK, och kvalitén på plaggen är dessutom hög. Alltsomoftast är det dessutom rea på Pop, och då kan man göra rejäla fynd, speciellt i skoavdelningen.


Själv gillar jag Pop när jag är på jakt efter skjortor; dom har ett fin-fint urval av både kortärmade och långärmade varianter, och passformen är oftast perfekt. Damen här på redaktionen gillar urvalet av klänningar och jackor.


View Larger Map
Pop
310 Grand Street (mellan Roebling och Havemayer Street)
Brooklyn

3 comments:

Anonymous said...

Tack för en jättebra blogg!

Anna

Max said...

varit i den där stora outleten, bussresa från New York? Blir som en heldag i en liten shoppingby. Ha det

Carolina said...

PERFEKT BLOGG! Åker om en månad :)

Post a Comment