Monday, January 11, 2010

116. Vice Versa


Efter en välbehövlig semester i Sverige, bland familj, vänner och snö, är vi nu tillbaka i New York för att ge oss i kast med vardagen igen. Innan vi reste iväg till de nordligare latituderna begav vi oss ut på julklappsjakt, och ett av ställena vi besökte var andrahandsaffären Vice Versa i Williamsburg. Även om inga klappar hittades i nämnda butik tycker jag ändå att den var så pass intressant att den är värdig ett inlägg här på Ett annat.


Vice Versa är, precis som så många andra andrahandsbutiker i New York, en affär där man kan hitta allt från skor till mössor. Det mesta av det som säljs är i bra skick, men butiken har ingen returpolicy, så kasta gärna ett andra öga på plaggen innan du halar upp plånboken.


En av de roligaste sakerna med Vice Versa är att de har ett fint utbud av plagg från 70 och 80-talet. Detta utbud uppdateras dessutom flera gånger per vecka, så även om de riktiga godbitarna försvinner illa kvickt dröjer det inte länge innan nya prylar dyker upp i väntan på ett nytt hem.

Vice Versa är en värdig utmanare till de finaste andrahandsbutikerna i East Village. Med lite tålamod kan man hitta otroligt charmiga plagg mellan de orangemålade väggarna, och dessutom är priserna bland de lägsta i stan.


Vice Versa
241 Bedford Ave (mellan N4th och N3rd Street)
Brooklyn

9 comments:

Missmalmberg said...

Tack för tipset om man någon gång kommer =)

egoistiska egon said...

Kan rekommendera! Köpte en superfin väska där för sju dollar i höstas...

Mallis in real life said...

Där har jag varit!!!

Där inne såg jag dessutom den enda kändis jag såg i NY. Eller så nära kändis man kan komma i alla fall, det trista var att det var en svensk skådespelare.

Figge Norling. Inte så känd egentligen, men ändå. Alltid nåt.

/Mallis

Nina said...

Välkommen tillbaks och tack för en underbar blogg!

Knuckles said...

Välkommen tillbaks! Vi hade väldigt stor nytta av er fina blogg när vi firade jul & nyår i Greenpoint. Vice Versa råkade vi hitta ändå, köpte en prima skinnjacka där!

Lisen said...

Jag vill också passa på att tacka för en fin blogg. Vi fann Roccos, Jonah Schimmel, och en massa annat kul genom er. Jättebra resa fick vi. Tack så mycket.

mimi sioux said...

kommer absolut tillbaka till den har bloggen innan jag aker till NY nasta gang!

Viktoria said...

Oh såna här butiker är ju underbara! Man måste leta massor dock.. Och inte dö av den obehagliga doften..

carin said...

Jag älskar din blogg, man blir bara mer sugen på att åka till NY när man läser allt!
kram

Post a Comment