Friday, June 14, 2013

520. David Burke KitchenDet har äntligen blivit helg igen, och det faktum att det dessutom är underbart väder här i New York gör inte saken sämre! En av helgens högtider är att under lördagens förmiddagstimmar äta brunch, en syssla det är ack så svårt att tröttna på. Det finns flera fina brunchställen här i stan (du kan läsa några av våra tidigare tips här, här och här) och i dagens inlägg har det blivit dags för ett av de bästa. David Burke Kitchen heter stället i fråga, och det ligger i SoHo.


David Burke Kitchen är en av restauratören David Burkes senaste nyöppningar. Det är en luftig och stilrent inredd restaurang belägen i The James Hotels lokaler, som gjord för en lat brunch på tu man hand. Någon våning upp ligger dessutom David Burkes Treehouse Bar, en utomhusbar med ypperlig utsikt över 6th Ave.


När du besöker David Burke Kitchen för brunch har du några härliga val att se fram emot. På menyn hittar du allt från Yoghurt Parfait till Eggs Benedict, och det går att skapa en hejdundrande god och mättande brunch bland alla utsökta rätter. David Burke är något av ett kulinariskt geni, vilket innebär att du vad du än väljer har en mycket välsmakande brunch att se fram emot.


Vill du ha någonting att dricka till din brunch kan du beställa en av David Burkes egna ölsorter, varav jag själv fallit för en spännande brygd vid namn Spicy Tomato. Missa inte heller att runda av din måltid med en bit Dark Chocolate Malt Cake. Då står du dig resten av helgen.


View Larger Map
David Burke Kitchen
23 Grand Street (mellan Thompson Street och 6th Ave)
Manhattan

1 comments:

Unknown said...

Glad midsommar !

Sportfotograf
http://www.sportfoton.se

Post a Comment