Wednesday, March 6, 2013

514. Little Fox


Nu är hela Ett annat-redaktionen tillbaka i New York efter en välbehövlig vistelse i soliga Florida! Det är mycket skönt att vara tillbaka i stan, och vi ska i dagens inlägg tipsa om fika. Innan dess vill vi återigen nämna att du under bokrean kan köpa vår bok Ett annat New York till reapris hos CDON.com, samt att bok nummer två i Ett annat-serien släpps den 27'e Maj. Ett annat San Francisco heter den. Nu till dagens tips, där vi beger oss till Nolita, och ett fik vid namn Little Fox.


Little Fox är ett relativt nyöppnat fik som ligger granne med en av mina absoluta New York-favoriter, Asia Dog. Det är ett mycket hemtrevligt ställe med en rustik inredning som gjord för att sitta en stund över en kopp kaffe och ett tilltugg.


På menyn hittar du flera olika sorters kaffe och te, samt öl och vin. Skulle du vara hungrig under din fika kan du beställa både mackor och sötsaker, och det förstnämnda har blivit något av Little Fox signum. Mackorna är mycket goda, och agerar lätt både lunch och mellanmål. Ytterligare en beställning som förtjänar ett omnämnande är ställets Mexican Hot Chocolate, som värmer mycket gott när det blåser kallt på stadens gator.


Little Fox är ett välkommet inslag på Nolitas restaurangscen. Det är ett trevligt ställe som gjort för att ta en fika tillsammans med en god vän, och kopplar kaffesuget järngrepp om dig när du befinner dig söder om Houston Street är det i riktning mot Kenmare Street du ska bege dig.

Little Fox
62 Kenmare Street (mellan Mott och Mulberry Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment