Monday, June 11, 2012

465. Nelly Spillane's


Som vi alla vet är sommaren en fotbollens årstid. Det gröna gräsets schack är något som ytterligare förgyller en redan underbar försommar, och så här i EM-tider har vi fått en mängd förfrågningar på vår Facebook-sida och Twitter beträffande var man kan se Sveriges matcher här i New York. Ett givet svar på denna fråga är naturligtvis fotbollskyrkan Nevada Smith's, men vi på redaktionen gjorde under helgen lite mer research, och hittade ytterligare en trevlig pub där alla matcher visas live under EM. Nelly Spillane´s heter stället, och det ligger i Midtown.

Nelly Spillane´s är en irländsk pub belägen mitt på E 33rd Street, en gata som även förärats med smeknamnet Irish Pub Way tack vare sitt fina utbud av pubar med rötterna i den gröna öns frodiga jord. Stället är ganska litet, men bjuder på en gemytlig stämning, trevlig personal samt strategiskt utplacerade TV-apparater som ser till att du inte behöver missa en sekund av sommarens fotbollsfest.


På drinkmenyn hittar du ett tiotal amerikanska klassiker, samt ett par mustiga irländare. Då kan även ta en titt på den väl tilltagna matmenyn, där burgare samt godsaker som Nachos, Buffalo Wings och Mozzarella Sticks sätter rejäl fart på snålvattnet. Om du likt oss på redax besöker puben för brunch rekommenderar vi att du provar klassikern Steak and Eggs, där en mycket delikat Sirloin Steak serveras med Home Fries och ett par stekta ägg.


Till din brunch är chansen dessutom stor att du vill ha en drink, och då tycker vi att du ska prova Nelly Spillane´s Bloody Mary, som är stark, het och vansinnigt god. Du får en gratis Bloody Mary eller Mimosa när du beställer brunch, men efter en snabb titt i spåkulan ser vi att du inte kommer att kunna motstå frestelsen att beställa en till.

Brunch serveras mellan 10:00 och 15:00 lördag och söndag.


View Larger Map
Nelly Spillane´s
18 E 33rd Street (mellan Madison och 5th Ave)
Manhattan

2 comments:

Erik said...

Kul intiativ :)
Annars är det ganska svårt att hitta europeisk fotboll ute i New york? Kan tänka mig att det inte riktigt är lika populärt som i Sverige.

Jojjo said...

Alltså jag kan inte läsa den här bloggen pga vill packa ihop mitt liv och bli (olaglig)immigrant. HUR GÖR MAN för att kunna bo ett tag i denna fantastiskt stad som svensk?!

Post a Comment