Wednesday, May 23, 2012

458. Christopher's


Innan dagens tips vill vi berätta att vår bok, som släpps den 17'e september, nu finns uppe på AdLibris hemsida! Du kan inte beställa boken ännu, men du kan ta en titt på den, dela den på Facebook, samt bevaka den. Nu vidare till dagens inlägg. Vi fick nyligen en förfrågan på EANY's Facebook-sida (som du kan besöka här) angående var man kan hitta ett rejält utbud av t-shirts här i stan. Denna fråga inspirerade oss att besöka en liten men naggande god t-shirtbutik i West Village vid namn Christopher's.


Christopher's är som nämnt en liten t-shirtbutik mitt i West Village där fokus ligger på tröjor med tryck. Vid en första åsyn ser stället ut som ännu en av Manhattans många turistbutiker, men avsaknaden av I hjärta NY-tröjor signalerar att det här finns andra fynd att finna.


På trycken i butiken hittar du allt från band till seriefigurer via logotyper och filmer. Det finns ingen egentlig struktur på sortimentet, så förbered dig på att leta en stund innan du hittar tröjan för dig. En sak är dock säker, en stor del av det som säljs är mycket unikt, och trycken håller dessutom en otroligt hög kvalitet.


Christopher's är en dold guldgruva som inte gör mycket väsen av sig. Jag förvånades över butikens fina utbud, och slog själv nästan till på en festlig tröja prydd med Lionel Richies nuna. Jag avstod emellertid, men ända sedan dess har den gamle Commodores-sångaren uppsyn varit som fastetsat på min hornhinna, så ett inköp stundar nog inom en mycket snar framtid.


View Larger Map
Christopher's
7 Greenwich Ave (mellan Christopher och W 10th Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment