Monday, March 26, 2012

435. Broadway Panhandler


Med väldigt jämna mellanrum får vi förfrågningar på EANY's Facebook-sida (som du kan besöka här) om var man kan hitta roliga och spännande köksprylar här i New York. Därför ska vi i dagens inlägg tipsa om en av stans bästa butiker rörande detta ämne, och beger oss illa kvickt ner till Greenwich Village och Broadway Panhandler.


Broadway Panhandler är en butik med drygt trettio är på nacken, helt vigd åt matlagning. Butiken har ett enormt utbud, och bland de trogna stamkunderna återfinns flera av stans stjärnkockar. Allt från små köksredskap till bastanta maskiner finns till försäljning, och den hjälpsamma personalen är otroligt kunnig.


Le Creuset, Kitchen Aid och DeLonghi är bara några av alla de märken man kan hitta i sortimentet, och även om du inte är på jakt efter något speciellt är det enormt kul att bara knalla runt i butiken och låta sig inspireras av de verktyg som finns till försäljning. Själv är jag lite sugen på ett par köksknivar från japanska Shun, men har ännu inte slagit till.


Broadway Panhandler anses vara en av de bästa köksgerådsbutikerna i stan, och är du på jakt efter spännande prylar till dit kök rekommenderas ett besök varmt. Avslutningsvis vill jag nämna butikens fina sortiment av cupcakeformar, som i sig är en ypperlig anledning till ett besök.


View Larger Map
Broadway Panhandler
65 E 8th Street (mellan Broadway och Mercer Street)
Manhattan

2 comments:

month day year said...

Kan definitivt rekommendera Shun-knivarna. De är fantastiska!

Anonymous said...

Går det att frakta hem sådana prylar hem till Sverige?

Post a Comment