Thursday, March 22, 2012

434. The Smith


Vi fick nyligen en förfrågan på EANY's Facebook-sida (som du för övrigt kan besöka genom att klicka här) angående brunch, och då detta mål är en av veckans höjdpunkter här på Ett annat-redaktionen vill vi därför ta tillfället i akt att berätta om ytterligare en av våra favoriter. The Smith heter restaurangen vi fokuserat på i dagens tips, och den ligger i Midtown.


The Smith är ett avslappnat amerikanskt brasseri med en enorm lokal i Midtown. Det är en av stans populäraste brunchrestauranger, och det är ofta några minuters väntan innan ett bord blir ledigt i den charmiga vitkaklade lokalen. Klientelet består till stor del av unga Manhattan-bor mitt i karriären, och trots att det ofta är stressigt runt de små borden är personalen mycket charmig.


På brunchmenyn, som är tillgänglig under söndagar, hittar du godsaker som Scrambled Eggs with Bacon and Home Fries, Ranchero Scramble som är restaurangens egna variant på Huevos Rancheros, samt klassikern tillika redaktionsfavoriten Eggs Benedict, som även finns tillgänglig i en laxvariant. Maten är mycket god, och det är ett rent nöje att under en söndagförmiddag promenera ned till The Smith för att efter några minuters väntan på bord hugga in på en rejäl brunch med återställande kvaliteter.


Till din brunch vill du naturligtvis ha någonting att dricka, och då kommer du att glädjas åt det faktum att du blir serverad en gratis Bloody Mary, Bellini eller Mimosa till maten. Själv väljer jag alltid den förstnämnda, då den är både god och het.

Ytterligare en lokal finns i East Village.


View Larger Map
The Smith
956 2nd Ave (mellan E 50th och E 51st Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment