Thursday, January 12, 2012

408. Saltie


Idag ska vi snacka fika här på EANY, men innan dess vill jag rikta er uppmärksamhet mot en blogg som två av mina bästa vänner har startat. De har begett sig till Florida för att skaffa pilotlicens, och skriver dagliga uppdateringar om sitt äventyr. Deras blogg hittar du här. Nu vidare till dagens tips där vi tar tunnelbanan till Williamsburg, och besöker ett litet fik vid det underbara namnet Saltie.


Saltie är ett mycket litet fik. Det finns åtta sittplatser inne i den lilla lokalen, där den enkla inredningen doftar av hav och en saltstänkt charm. Allt som finns till försäljning bakas på premisserna, och trots att menyn är ganska begränsad är den naggande god, vilket resulterat i en hängiven skara av återvändande kunder.


Muffins, Turnovers och en skapelse vid namn Adult Chip Cookie är några av godsakerna på menyn, där den sistnämnda på kort tid har blivit en favorit här på EANY-redaktionen. Naturligtvis serveras även varma drycker, och skulle du vara hungrig kan du beställa mackor med tångdoftande namn som The Captains Daughter och Ships Biscuit.


Saltie är ett mysigt ställe där det är kul att stanna till för en snabb fika när man befinner sig i Williamsburg. Dessutom är det lilla fikets bakverk mycket goda, vilket innebär att ett besök är något av ett måste närhelst vi på redax är i grannskapet.


View Larger Map
Saltie
378 Metropolitan Ave (mellan Havemeyer Street och Marcy Ave)
Brooklyn

2 comments:

FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor said...

Älskar verkligen er härliga New York blogg.

Jag driver en resblogg som heter FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor.Temat på bloggen är som sakt temarestauranger. Vet att det finns ett par riktigt bra i New York!!!

Linda D said...

Grym blogg! Hälsningar Linda

Post a Comment