Monday, May 2, 2011

312. Park Central Hotel


Tips om bra hotell är något vi skriver om alldeles för sällan här på Ett annat. En av anledningarna till detta är naturligtvis att man praktiskt taget aldrig bor på hotell i sin egen hemstad, men nu har vi tack vare våra goda vänner på Destly.com fått tillfälle att bo en natt på ett hotell här i stan som vi rekommenderar varmt. Namnet på hotellet är Park Central Hotel, och det ligger i midtown.


Park Central är ett mycket trevligt och rent hotell, som håller en hög standard. Det är beläget mellan Times Square och Central Park, och är inom gångavstånd till några av New Yorks mest kända turistmål. Dessutom finns det extremt gott om tunnelbaneförbindelser i närheten, vilket gör det lätt att ta sig till andra grannskap i stan.


Rummet vi på Ett annat-redaktionen bodde i var ett dubbelrum, med två väl tilltagna sängar, TV, och ett stort badrum. Personalen är vänlig och professionell, och det finns en concierge-service om du skulle ha undringar angående stan. Dessutom finns det både gym, restaurang, och en bar på premisserna.


Park Central Hotel är ett rent och trevligt hotell som vi på Ett annat-redaktionen rekommenderar varmt. Vi hade en otroligt trevlig mini-semester här i vår egen hemstad under helgen, och utsikten från vårt rum var mycket New Yorksk. Är du på jakt efter ett bra hotell till din New York-vistelse tycker vi att du ska besöka Destly.com omedelbums. Registrering på Destly.com är kostnadsfritt, och förutom Park Central kan du där även hitta fler New York-hotell till bra priser.


View Larger Map
Park Central Hotel
870 7th Ave (mellan W55th och 56th Street)
Manhattan

1 comments:

Eritrea Bairu said...

Vad kul! Här ska nämligen jag och en vännina bo när vi åker till NY i november.

Post a Comment