Friday, March 11, 2011

291. Eat My Chocolate


Det har blivit dags igen för ett tips rörande sötsaker här på Ett annat, men innan dess vill vi passa på att tacka er läsare för all fin feedback och alla kommentarer ni lämnat på vår Facebook-sida, som du kan besöka här om du inte redan gjort det! Nu beger vi oss till Nolita för att stilla det där suget efter godis som drabbar oss alla med jämna mellanrum. Destinationen heter Eat My Chocolate, och är en av stans mysigaste chokladbutiker.


Eat My Chocolate öppnade för något halvår sedan, och sedan dess har den lilla butiken byggt upp en trogen skara av fans. Anledningen till ställets växande popularitet är naturligtvis deras choklad, som tillverkas på premisserna och är av yttersta kvalitet. Allt från små praliner till rejäla munsbitar finns på menyn, i både traditionella och lite mer experimentella varianter. Du kan dessutom hitta den nya kungen bland söta bakverk, macaroons, i butikens sortiment.


EMC's storsäljare är deras praliner. Dessa små sockersöta juveler är inte bara fina att se på, de smakar dessutom ljuvligt. Som vi nämnde tidigare är chokladen av yttersta kvalitet, och ett lysande exempel på detta är ställets caramel and sea salt-praliner, som bjuder på en liten smakupplevelse utan dess like.


Till sist vill vi tipsa om något som tagit hela Ett annat-redaktionen med storm, och som blivit vår absoluta favorit i Eat My Chocolates delikata utbud; deras caramel chocolate brownies. Denna enorma godbit är mer än tillräckligt för två personer, och smaken är att dö för. Det är inte en traditionell brownie vi talar om, utan något helt unikt som måste provas.

Kalaset på bilderna här ovan gick på under $10.

***EDIT***
Eat My Chocolate har dessvärre stängt.


View Larger Map
Eat My Chocolate
284 Mulberry Street (mellan Houston och Prince Street)
Manhattan

1 comments:

Dan said...

Nu kändes plötsligt den här ostmackan jag äter just nu lite futtig.

Post a Comment