Monday, January 31, 2011

275. Dessert Truck Works


Innan dagens tips (där vi kommer att återknyta bekantskapen med en delikat gammal vän), vill vi tacka för alla fina ord och tips ni lämnat på vår Facebook-sida! Tusen tack för detta, vi uppskattar verkligen era synpunkter och kommentarer. Dagens inlägg kommer att handla om något vi alla gillar, nämligen desserter. Vi har besökt Dessert Truck Works på Lower East Side.


DT Works är redaktionsfavoriten Dessert Trucks butik och café. Det är en perfekt destination de dagar du är sugen på någon av Dessert Trucks delikatesser, men inte känner för att äta dina sötsaker på gatan. Dessutom finns det godbitar på DT Works meny som man inte hittar hos trucken. Ett exempel på detta är deras delikata macaroons, där smaker som Salted Caramel och Sesame Passion Fruit är fina bevis på Dessert Trucks unika syn på desserter.


Dessutom kan du hos DT Works hitta de godsaker som vanligtvis säljer slut hos trucken under tidiga kvällen. Warm Brioche Donus Squares är tillexempel nästan alltid slutsålda hos trucken, men på fiket kan du få dig en order av dessa nutella-fyllda godbitar till livs ända fram till stängningsdags. Det finns även kaffe, te och varm choklad till beställning, allt för att göra din fika komplett.


DT Works är ett av stans trevligaste dessert-ställen, och det är ett perfekt komplement till Dessert Truck. Vi vill dessutom tipsa om en av våra absoluta favoriter, nämligen ställets Goat Cheese Cake, som kan vara den godaste dessert som någonsin skapats. Den serveras med björnbär och en himmelsk Rosemary Caramel-sås, en kombination som gör den gamla geten till en svårbesegrad dessertmästare.


View Larger Map
DT Works
6 Clinton Street (mellan E Houston och Stanton Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment