Friday, January 21, 2011

271. Cupcake Stop


Förra veckan var min gode vän Mats i stan under några dagars tid. Det var tjänsten som förde honom över Atlanten, och trots ett packat schema lyckades vi finna några timmar att umgås. Det blev ett besök hos både Streecha och Decibel, och vi han dessutom med att få oss en dessert till livs. Detta sockersöta lilla snack fann vi hos Cupcake Stop i West Village.


Cupcake Stop är ett cupcake-bageri som förutom två butiker (varav den ena ligger i Limelight Marketplace) dessutom har en truck som förser stadens sötsugna invånare med cupcakes av ypperlig kvalitet. Butiken i West Village är deras huvudlokal, och det är ett trevligt ställe att stanna för en fika när man befinner sig i grannskapet.


Nu till det som gett Cupcake Stop dess goda rykte; deras cupcakes. Ett femtiotal godbitar finns på menyn, med varianter som Sweet Potato Pie och French Toast with Bacon sida vid sida med klassiker som Red Velvet och S'Mores (som är min personliga favorit i utbudet). De vi provat har alla varit söta och goda, och jag har som mål att under 2011 äta mig igenom hela menyn.


Min vän Mats provade en Almond A'More till sitt kaffe, och den visade sig vara ett utmärkt val då han gav den två tummar upp.

***EDIT***
Cupcake Stop har tyvärr stängt.


View Larger Map
Cupcake Stop
70 Greenwich Ave (mellan W11th och Perry Street)
Manhattan

3 comments:

Anonymous said...

Cupcake Shop it is then...........

Lisa said...

UNderbart! Jag bara undrar vad kostar en cup cake?

FAB said...

Vad gott ALLT ser ut! Trevlig blogg. Titta gärna in hos mig http://fabs.blogg.se Kram/FAB

Post a Comment