Monday, December 13, 2010

255. Daily 235


Julhelgen börjar närma sig med stormsteg , med allt vad det innebär. Julgranen ska kläs, knäcken ska kokas, och framförallt ska julklappar till nära och kära inhandlas. Det sistnämnda är alltid en utmaning, då det oundvikligen finns minst en person på listan som har precis allt. Det är då vi här på Ett annat-redaktionen rekommenderar ett besök till Daily 235 i Nolita.


Daily 235 är en butik som säljer prylar. Det är främst saker av en mer retroladdad alternativt komisk natur som fyller hyllorna och borden, men man kan även hitta både godis och smycken om man letar litet. Detta virrvarr av saker skapar den perfekta presentaffären, där det går att hitta något till alla på julklappslistan, och då priserna är ganska låga kostar det heller inte skjortan.


Något man kan hitta mycket av hos Daily 235 är uppskruvningsbara metalleksaker som bjussar på en rejäl dos av retrokänsla. Det är en julklapp som förutom att fungera som leksak dessutom gör sig bra som inredningspryl i bokhyllan.


Finns det småttingar på din julklappslista kan du dessutom hitta presenter av en lite mjukare natur i butiken. Vi upptäckte även att den fina First Lady of Fabulous-väskan som vi tidigare bara sett hos Pearl River Mart finns till försäljning hos Daily 235 (väskan skymtas i övre vänstra hörnet i bilden härovan.)


View Larger Map
Daily 235
235 Elizabeth Street (mellan E Houston och Prince Street)
Manhattan

1 comments:

Linnea said...

Pearl river mart - vilket ställe det är alltså - så himla mycket fint!
hälsar
Linnea

Post a Comment