Friday, November 5, 2010

240. Callalilai


Det har blivit dags igen för ett shoppingtips tillägnat alla er kvinnliga läsare, vilket innebär att det är damen på redaktionen som skriver dagens inlägg (översatt av mig, Daniel). Dagens shoppingtur tar oss ned till Union Square, där vi besöker en butik med det spännande namnet Callalilai.


Callalilai är den japanske designern Hogo Natsuwa's märke; där japanska influenser möter inspiration från Natsuwa's operationsbas Frankrike. Union Square-butiken är inhyst i en gammal antikhandel, och ett fint jobb har gjorts för att bevara spännande detaljer och kul inredning från forna dagar. Plaggen till försäljning är en blandning av fransk lyx och ett lite mer hippie-inspirerat mode, vilket resulterar i en stil som känns väldigt aktuell.


Det finns dessutom många fina accessoarer till försäljning, där bälten och väskor står ut från mängden. Även om du kanske inte köper ett plagg hos Callalilai så är det ett ypperligt ställe att hitta de där små prylarna som fulländar din outfit.


Själv är jag mycket förtjust i butikens urval av smycken. Dessa är handgjorda och väldigt unika. Callalilai är en spännande butik där man kan hitta allt från kul kläder till roliga accessoarer. Ett besök rekommenderas varmt, och glöm inte att titta upp från galgarna då och då för att slås av hur underbar lokalen och inredningen är.

Det finns ytterligare 3 butiker i New York.


View Larger Map
Callalilai
827 Broadway (mellan 13th och 12th Street)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

Tack för alla underbara tips!

Kram//Kajsa

Post a Comment