Sunday, October 17, 2010

232. Stone Park Café


Det är några inlägg sedan vi snackade brunch här på Ett annat, och nu när hösten börjar komma smygande med allt vad det innebär av fallande löv, promenader i parken, och varma vantar tycker vi att det är hög tid för ännu ett tips från gränslandet mellan frukost och lunch. I Brooklyn-grannskapet Park Slope finns det ett mycket trevligt litet krypin dit några goda vänner nyligen tog med oss på brunch. Restaurangen heter Stone Park Café.


Stone Park är en mysig grannskapsrestaurang där fokus ligger på trevlig atmosfär och god mat. Det är Contemporary American som serveras, och all mat är tillagad med en finess som slår de flesta restauranger i denna prisklass. Ställets brunch är omåttligt populär, och väl värd resan ut till Park Slope.

Short Rib Hash and Eggs är en av de populäraste rätterna på menyn. Pyttipannan är rökigt god, och äggen är tillagade precis som du vill ha dem (scrambled, sunny side up, eller poached är bara några av valmöjligheterna.) Till detta kan du naturligtvis beställa färskpressad juice, eller om nöden kräver en återställare i form av en Bloody Mary.


Vi på redaktionen har bara besökt Stone Park en gång, men det lär bli fler turer ut till Park Slope under hösten. Det är något väldigt romantiskt över den lilla restaurangen, och då priserna ligger på runt $20 för en brunch blir Stone Park Café en riktig vinnare.


View Larger Map
Stone Park Café
324 5th Ave (mellan 3rd och 2nd Street)
Brooklyn

4 comments:

Anonymous said...

Måste spara ihop pengar och komma Over There! Älskar att läsa eran blogg- man blir så sugen på N.Y!! Ha en fortsatt trevlig dag :)

Eliza said...

Tack för en superbra blogg! Jag ser verkligen fram emot att besöka New York och vi har listat säkert 50 ställen från er blogg som vi ska försöka att besöka!! Får se om vi hinner med alla. ;)

Kicki said...

Jag och min man och två döttrar var i NYC från den 3-17 september och vi bodde första veckan i Park Slope och blev helt förälskade i det. Vi åt en gång på Park Slope Cafe och önskar att jag hade gått dit fler gånger. Jag läste er blogg innan och fortsätter läsa för att drömma mig tillbaka och jag längtar varje dag.Vill passa på att tacka för de bra tipsen som vi tog från er blogg den är superb.

Elisabeth said...

Jättehärlig blogg. Du presenterar mat och annat på ett lättsamt sätt. vi vill ge dig en Beautiful Blogger Award, som finns att hämta på vår sida

Post a Comment