Friday, October 15, 2010

231. Hamlet's Vintage


Det börjar så sakteliga bli höst här i New York, och Ett annat-redaktionen har börjat titta över garderoben för att se vad som fattas nu när kvicksilvret kryper nedåt. Ett stort hål vi hittade var på skofronten, och vi hade äntligen funnit en anledning till en shoppingtur. Ett av besöken under denna dag av inköp blev Hamlet’s Vintage i Greenwich Village.


Hamlet’s Vintage är en fin liten andrahandsbutik mitt i The Village. Merparten av det som säljs är damkläder, och urvalet är välredigerat av personalen som har en bra fingertoppskänsla för vad som funkar i deras butik.

Dessutom har butiken ett stort urval av skor (vilken var huvudanledningen till vår lilla shoppingrunda). Det är främst damskor som finns på hyllorna, och bland dessa är boots välrepresenterade.


Hamlet’s Vintage är ett givet stopp under en shoppingrunda som tar dig genom Greenwich Village. Det finns nästan alltid någonting som fångar din blick, och då allt är unikt och priserna överkomliga blir det ofta ett inköp eller två. Det är främst redaktionens kvinnliga hälft som fyndar på Hamlet’s, men då butiken bara ligger ett par kvarter från Rocco’s är det aldrig några problem att få med den manliga delen av redax ut på shopping-(och dessert)äventyr.


View Larger Map
Hamlet’s Vintage
162 Bleecker Street (mellan Sullivan och Thompson Street)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

Vad snackar vi för priser? Vad kostar tex ett par stövlar på ett ungefär? Ser ut som en underbar affär!

Post a Comment