Wednesday, September 22, 2010

221. Lucky Jack's


Manhattan’s Lower East Side fullkomligt kryllar av barer, pubar, och allsköns krypin. Ibland kan det vara svårt att bestämma sig vart man vill gå, och då är det enklast att först försöka klura ut vad man vill få ut av kvällen. För hipsterhäng rekommenderas Welcome to The Johnson’s, om du är sugen på rock är Arlene’s Grocery värt ett besök, och om stans längsta bar är din grej får du gå till Lucky Jack’s. Destinationen är som sagt Lower East Side.


Lucky Jack’s sägs ha den längsta baren i hela New York. Den är runt 20 meter lång och sträcker sig genom hela lokalen, som i sin tur har en ingång på vardera sidan om kvarteret. Denna bardisk är mycket vacker i sin hamrade kopparglans, och det är en trevlig syssla att avnjuta en drink eller två i den avslappnade miljön.


Det är helt enkelt ett trevligt ställe att ta en drink vi talar om, och dessutom finns det på torsdagar ytterligare ett skäl att besöka Lucky Jack’s; nämligen deras Open Mic Night. På Open Mic Night kan vem som helst ställa sig bakom micken och sjunga en sång eller dra en vits. Det händer att riktiga talanger dyker upp och visar vad de går för, och du kommer med största sannolikhet att få dig ett gott skratt.


Ett annat-redaktionen gillar Lucky Jack’s, det har blivit ett ställe vi gärna besöker när vi påbörjar en utekväll. Förutom Open Mic finns ett biljardbord att tillgå, samt både Red Stripe och Blue Moon till beställning. En kombination som inte kan slå fel med andra ord.

Dessutom är det Happy Hour fram till 20:00 varje dag.


View Larger Map
Lucky Jack’s
129 Orchard Street (mellan Rivington och Delancey Street)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

Tack för en superb och mycket användbar blogg!

Post a Comment