Wednesday, May 26, 2010

171. The Horse Box


Happy Hour är ett underbart koncept, där man under dom tidiga kvällstimmarna kan köpa drinkar till rabatterade priser. Oftast rör det sig om billigare ölsorter som Pabst för ett par dollar, men vissa ställen har en Happy Hour som slår det mesta. The Horse Box i East Village är ett av dessa.


The Horse Box är en nyöppnad sportbar (den första gången vi besökte lokalen hade dom inte ens fått upp skyltar på toadörrarna än), som är väldigt enkelt inredd. Det råder dock ingen brist på stämning bland gästerna, och bartendern är precis så trevlig som man vill att personen som serverar ens öl ska vara. Det är ett perfekt ställe att dyka in på under sin barrunda, dricka ett par glas, och sedan fortsätta vidare. Chansen finns dessutom att man på grund av stämningen lockas tillbaka senare på kvällen.


Nu några ord om det som först lockade mig till The Horse Box, nämligen deras Happy Hour. Dom har en two for one special, vilket innebär att för varje öl du beställer väntar ytterligare en gratisöl på dig bakom disken. Du får ett tomt shotglas med din första öl, och när du känner dig redo för den andra lämnar du bara in det lilla glasen vid bardisken, och vips så får du öl nummer två.


The Horse Box är ett mysigt ställe. Trots bristen på inredning vill man gärna befinna sig där, dricka öl, och snacka med folk. Att man under Happy Hour får två öl för priset av en gör inte saken sämre. Även om du har några drinkar under huden när du besöker The Horse Box är det en kanon-deal, och dessutom en utmaning. Som resten av redaktionen sa till mig när vi först upptäckte denna deal; ”You can do it!” Aldrig tidigare har en sliten reklamslogan låtit så uppmuntrande.

Dessutom finns det en Xbox på premisserna.


Visa större karta
The Horse Box
218 Ave A (mellan 13th och 14th Street)
Manhattan

3 comments:

Magnus said...

2 for 1 är en riktig deal! Där skulle jag kunna stanna en stund. :-)

Calle said...

Tjaba. Jag har nu byggt upp min blogg så långt att jag har samvete nog att ge den vidare till världen. Har tagit en del inspiration från er blogg, och bland annat besökt ett tiotal av era ställen =) Spana in mitt ett annat, annat new york med texter från i princip alla områden i Brooklyn och mer kommer.

ciao!

carlnyc.blogg.se

Daniel said...

Magnus: Då ses vi där. :)

Calle: Juste blogg, den gillar jag. Lägger in en länk till dig här på sidan.

Post a Comment