Friday, February 12, 2010

127. Burgers & Cupcakes


USA är vida känt för sin snabbmatskultur. Ingen annanstans kan man hitta så många kedjerestauranger som här, och de flesta av dessa har hamburgare som huvudinriktning. Det finns emellertid mindre, lokala ställen som serverar snabbmat med en twist. En av dessa är Burgers & Cupcakes i Hell's Kitchen, där maten är ett flertal strån vassare än hos snabbmatsgiganterna.


Burgers & Cupcakes serverar som namnet antyder hamburgare och cupcakes. Det är ett enkelt koncept som fungerar förvånansvärt bra då det borgar för en måltid som både är mättande och känns fulländad. Dessutom används ingredienser av högsta kvalitet, och både burgare och cupcakes bjuder på en smakexplosion utan dess like.


Ett stort plus i kanten får Burgers & Cupcakes pommes frites, som är friterade till gyllenbrun krispig perfektion. Dessa är sedan saltade med havssalt, och anländer till dit bord rykande färska. För dig som gillar ost kan du beställa dina pommes dränkta i ett mindre hav av smält cheddar, något vi alla bör unna oss ibland.


Burgers & Cupcakes är ett gulligt koncept som serverar förstklassig mat; ett fint utbud av olika hamburgervarianter står att finna på menyn, och du kan välja extra toppings efter tycke och smak. Cupcakesen är minst lika förstklassiga, och är den perfekta avslutningen på din måltid.

Dessutom ligger B&H Photo and Video precis runt hörnet, så efter ditt besök hos denna populära butik vet du nu var du kan äta lunch.


View Larger Map
Burgers & Cupcakes
458 9th Ave (mellan W35th och W36th Street)
Manhattan

6 comments:

Anonymous said...

Jag kom hem ifrån New york för ett par dagar sen och upptäckte först idag den här underbara bloggen!!! Vicken otur men nu kan jag med gott samvete boka en ny resa till sommaren :) Tack för alla tips!!!

björn said...

det där stället ser ju helt magiskt ut! fanns det vegoburgare också?

Kristoffer said...

Snabbmat smakar som bäst i USA.

Anonymous said...

Åhh gu va gott det såg ut och fräscht!

www.alessandra.se

Daniel said...

Tusen tack!

Visst finns det vegoburgare ocksa!

Anonymous said...

Åh vad jag älskar denna blogg!
Var i New York i april och ska dit nu i juni. Har börjat spara på alla bra tips ni har! Denna restaurang ska definitivt besökas, i samband med ett besök i B&H Photo and Video såklart! :D

Post a Comment