Monday, October 26, 2009

94. Inven.Tory


Billig shopping är något vi gillar här på Ett annat New York, och vi tror oss dela detta med de flesta av er läsare. Därför har vi nu synat ytterligare en liten men välsorterad outlet i sömmarna. Inven.Tory heter butiken i fråga, och denna lilla godbit ligger mitt i SoHo.


Inven.Tory är belägen i en luftig lagerlokal där man egentligen väntar sig hitta en butik med mycket högre priser. Detta till trots finns över 40 olika märken representerade, och priserna är 40-80% lägre än i fullprisbutiker. Inventariet är välredigerat, och man behöver inte rota igenom högar med nonsensplagg för att hitta det man letar efter.


Cheap Monday är bara ett av alla de märken som finns till försäljning; jackor, skjortor, och jeans från nämnda namn står att finna bland galgarna. Om du som svensk kanske inte är intresserad av att shoppa just Cheap Monday under ditt New York-besök bör det nämnas att resten av butikens inventarium går i samma anda som detta hemlängtanframkallande märke.


Det händer ofta att det är rea på Inven.Tory, och då sjunker priserna ytterligare. Tillexempel kan man då hitta jeans för $20, och t-shirts för en tia. Dessutom är det ett ypperligt ställe att hitta nya märken som kanske lyckats undgå dig genom åren.


Inven.Tory
237 Lafayette Street (mellan Prince Street och Spring Street)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

Har dom både kill och tjej kläder?

Post a Comment