Friday, May 8, 2009

30. Hillstock


Festivaler i alla dess former hör till sommarens mer populära nöjen. Det finns en uppsjö av musik, mat, och gatufestivaler att välja mellan om man befinner sig i New York under årets varmare månader. En spännande uppstickare bland alla festivaler i år är Hillstock som tilldrar sig i Brooklyn 5-7'e juni.


Hillstock har över 40 band bokade, som kommer att spela på tre olika platser i Brooklyn. Närmare bestämt på två hustak och en bakgård. Priset ligger på $15 för alla tre dagar eller $7 per dag. Du är välkommen att ta med dig egen öl, och under den andra dagen (när banden spelar på bakgården) arrangeras en stor barbeque, så ta med något att grilla om du känner för det. Alla tre platser där banden spelar är privata fastigheter som lånats ut till evenemanget, och biljetter säljs på plats.


Hillstock kommer definitivt att bli ett roligt evenemang, med bra musik, grillning och ett par svala öl. Att dessutom få hänga på ett hustak i Brooklyn när man avnjuter det ovannämnda gör inte saken sämre. Vi från Ett annat New York kommer att gå till bakgårdsarrangemanget den 6'e juni. Vi ses där.

Lista över deltagande band.

Hillstock 5'e juni
967 Bergen Street
Brooklyn

Hillstock 6'e juni
106 Emerson Place
Brooklyn

Hillstock 7'e juni
402 Park Avenue
Brooklyn

2 comments:

Dan said...

Coolt med en festival på ett hustak!

Mallis in real life said...

Ville bara säga att jag kikade förbi. Kommer att fortsätta titta in här då en New York-resa ligger inom en snar framtid.

=)

Post a Comment