Sunday, February 15, 2009

5. Antiques Garage


En storstad är ingen riktig storstad om den inte har minst en riktigt bra loppmarknad. New York har hundratals loppmarknader, och en av de bästa är Antiques Garage i Lower Midtown. Med sina två plan belägna i ett gammalt garage (därav namnet) kan man här hitta allt från gamla Playboys och planscher till smycken och kläder.


Varje lördag och söndag mellan 09.00 och 17.00 trängs över 100 försäljare med tusentals besökare på jakt efter vad det nu kan vara just de letar efter. Det är kul att bara gå runt och titta på folk och prylar, men ett gott råd är att se till att ha några dollar tillövers, för du kommer med största sannolikhet att hitta något du vill köpa.


Kontanter är det enda som gäller på The Garage. Priserna är OK, du kan hitta både billiga och dyra prylar. Dessutom kan du försöka pruta, men det är upp till försäljaren om de är villiga att sälja till ett lägre pris.

Vill du hitta något riktigt unikt så är The Garage ett säkert kort. Risken finns dock att du hittar mer än en sak du vill ha, men den får du vara villig att ta.


Antiques Garage
112 West 25th Street (mellan 6th och 7th Ave)
Manhattan

1 comments:

Anonymous said...

I love shoping!

Post a Comment