Saturday, March 28, 2009

17. Daffy's


New York är ett Mecca för mode och shoppingintresserade. Alla stora märken har minst en butik i stan, och vad du än letar efter kan du finna här. Priserna kan dock vara rätt höga, men det finns det bot för, och denna bot kallas outlets.

De mest kända av stans outlets är Century 21 och Filene’s, men en personlig favorit är den lokala kedjan Daffy’s. Med sina sju Manhattanbutiker är Daffy’s ett måste för alla shoppare. Här kan du hitta märkeskläder och skor för priser upp till 80% lägre än i andra butiker.


Daffy’s får in nya prylar nästan varje dag, så de har alltid något nytt på lager, vilket gör shoppingen otroligt spännande. Man vet aldrig vad man kommer att hitta, och några av mina personliga fynd har inkluderat Calvin Klein-sneakers för $10, DKNY-trench coat för $80, och en Triple 5 Soul-pea coat för $50. Daffy’s är helt enkelt shopping när den är som bäst.

Den bästa Daffy’s-butiken ligger ett par kvarter från Union Square i Flatiron District.


Daffy’s
3 East 18th Street (mellan 5th Ave och Broadway)
Manhattan

9 comments:

Anonymous said...

Tackarrr!!! Ska kolla in daffys i sommar.

Jon

lisa said...

Låter som en härlig affär! ;)

Anonymous said...

Senast jag var i NY köpte jag ett par Ice Cream sneakers på Daffy's för bara $15. Helt klart värt ett besök.

Anonymous said...

Grymt coola ställen, gillar't!

matilda said...

jag ska till new york i vår och ska försöka hitta butiken :D verkar som en affär för mig..

Susann said...

Jag kommer vara där inom en vecka!

Unknown said...

Daffy's var en besvikelse för oss. Var på den som ligger närmast Union square. I den butiken vi var i fanns det inga märkeskläder utan det var mer extremt billiga skjortor och byxor i ett stormarknadsliknande utbud.
Det är möjligt att andra Daffys butiker är bättre.

Anonymous said...

När vi var där hittade vi en massa märkeskläder (Calvin Klein, DKNY, Triple5Soul, Lacoste, osv) så det beror nog på när man besöker butiken vad man kan hitta.

Maria

sofia said...

hm, inget att ha tyckte vi! bara tantkläder och mycket skit, dessutom väldigt rörigt. gav det ändå fler chanser och var inne i tre olika men tyckte inte alls om kedjan dessvärre

Post a Comment