Sunday, January 26, 2014

532. The Ginger ManNi som följer Ett annat New York på Facebook, Instagram och Twitter har redan hört den spännande nyhet jag nu ska berätta, nämligen att min andra bok om New York släpps i april! Ett annat Manhattan heter den, och som namnet antyder fokuserar den helt och hållet på New York Citys mest älskade stadsdel. Över tvåhundra tips får du ta del av, allt från obskyra källarrestauranger till takbarer högt upp i skyn, samt minitips, topplistor, kartor och en mängd inspirerande bilder. För att fira detta tycker jag nu att vi beger oss av till en av stadens bästa ölbarer, nämligen The Ginger Man i Midtown.


Ginger Man är en mysig bar där volymen aldrig är för hög och det är lätt att få en sittplats. Stället är med andra ord som gjort för några kalla brygder i goda vänners lag. Det är en mycket New Yorksk inrättning, där mörkt trä och pop från förr sätter stämningen. När du väl slår sig ned och börjar titta på menyn inser du med ens att du har en lång afton att se fram emot.


Över sextio olika sorter på tapp och etthundrasextio flaskor kommer du att tvingas välja mellan, men detta val är så behagligt att det är ett rent nöje. Old Speckled Hen, Bear Republic Racer 5 och ställets egna The Ginger Man Ale är bara några av mina personliga favoriter i utbudet, och för dig som gillar öl kommer baren snart att kännas som ett andra hem.


I mitten av april ska du som nämnt hålla utkik efter Ett annat Manhattan, och fram till dess kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter, där vi dagligen uppdaterar med minitips rörande New York.


View Larger Map
The Ginger Man
11 E 36th Street (mellan Madison och 5th Ave)
Manhattan

1 comments:

Unknown said...

Kul! Blir ett inköp, lagom till de fyra veckor jag skall vara i stan i maj/juni.

/Martin

Post a Comment