Monday, October 22, 2012

506. Hotel Americano


I dagens tips ska vi tack vare våra vänner på Destly återigen berätta om ett hotell här på EANY. Hos Destly hittar du fina dealer på hotell över hela världen, och om du inte blivit medlem hos dem ännu rekommenderar jag att du blir det omedelbums. Just för tillfället har Destly en deal på ett New York-hotel vid namn Hotel Americano. Det ligger i Chelsea, och är ett av de bästa hotell vi haft förmånen att bo på.


Hotel Americano är ett tämligen nyöppnat hotell där stil och trendig inredning är A och O. När du kliver in i lobbyn välkomnas du av en otroligt hjälpsam personal som förutom att ta hand om dina väskor berättar kort om hotellet för dig. Du får en snabb genomgång av alla finesser rummet har att bjuda på, och du känner dig genast som hemma. Rummen är precis lika snygga som resten av stället, och det är ett rent nöje att utforska alla de små detaljer som gör Americano till ett så bra hotell.


Rummen bjuder på en smakfullt avskalad inredning, där japanska influenser tillsammans med en smart planlösning resulterar i en rymlig vistelse. I varje rum finns det en iPad fullspäckad med information om både hotellet och New York, i minibaren hittar du förutom vin och öl roliga överraskningar som ett munspel och baconkryddade jordnötter, och i badrummet (genom vars spegelväggar du ser ut men inte in) kan du ta en dusch medan du njuter av utsikten över grannskapets taknockar. Resultatet av alla dessa detaljer blir naturligtvis att man gärna dröjer kvar en stund extra på rummet, vilket inte gör så mycket när du från fönstret ser både The High Line och Empire State Building.


I lobbyn hittar du dessutom den förstklassiga restaurangen The Americano, och på taket ligger baren La Piscine, där du hittar både en pool samt en underbar utsikt. Som nämnt tidigare har Destly just nu en deal på rum hos Hotel Americano, så om du planerar en resa till New York och vill ta del av detta erbjudande bör du klicka vidare till dem på en gång.


View Larger Map
Hotel Americano
518 W 27th Street (mellan 10th och 11th Ave)
Manhattan

1 comments:

Mats said...

Fina bilder !www.cqnet.se

Post a Comment