Sunday, April 15, 2012

442. The Hundreds


Det har blivit dags igen för ett shoppingtips här på EANY, men innan dess vill vi återigen påminna er om var ni kan hitta oss på andra delar av intrawebben. Vi har en Facebook-sida där nästan 4000 New York-fantaster umgås och byter tips och information. Vi finns på Twitter under namnet hejdaniel, på instagram under namnet ettannatnewyork, och till hösten finns vår alldeles egna bok att köpa i en bokhandel nära dig! Vi har dessutom en systersajt vid namn Ett annat San Francisco. Nu beger vi oss ned till Soho och en butik vid namn The Hundreds.


The Hundreds beskriver sig själva som världens första social merchandising company. Det är ett mycket populärt online-magasin som sedan grundandet 2003 säljer sina egna surf, punk och hiphop-inspirerade plagg i över 400 affärer runt om i världen. Butiken i Soho är en av deras fyra egna lokaler i USA.


I utbudet hittar du allt från t-shirts och skjortor till kepsar. Prylarna är designade av The Hundreds och alla deras kreativa partners, och släpps ofta bara i begränsade upplagor, vilket betyder att det kan vara en ringlande kö på trottoaren utanför butiken när det är dags för en ny release att lanseras.


The Hundreds är en kul butik att besöka om du är på jakt efter unikt gatmode. Själv är jag såld på ställets t-shirts, men har nu när sommaren närmar sig med stormsteg även fått upp ögonen för deras lilla men naggande goda utbud av solglasögon.


View Larger Map
The Hundreds
96 Grand Street (mellan Greene och Mercer Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment