Tuesday, January 3, 2012

404. Sweet Revenge


Det har efter två restaurangtips i rad blivit dags att snacka sötsaker här på EANY, och om vi dessutom kan kombinera detta med en diskussion rörande vin och öl blir det hela både godare och roligare. Innan dess vill vi dock återigen nämna att ni kan hitta oss på Instagram under namnet ettannatnewyork, där vi publicerar bilder från vårt vardagsliv, samt tacka för alla gratulationer från er som redan följer oss på Instagram (ni vet vad jag menar). Nu beger vi oss ned till West Village och Sweet Revenge.


Sweet Revenge är något så härligt som ett bageri och bar under ett och samma tak. Det är ett charmigt inrett ställe där vitt kakel möter gemytliga små bord, och under ett besök vandrar tankarna gärna till bistros på varmare breddgrader. På menyn hittar du ett fint utbud av sötsaker som cupcakes, kakor och pajer, där de förstnämnda är ställets signum.


Som jag nämnde tidigare serveras både vin och öl på premisserna, och ett genialt koncept som för samman det söta med det starka är Sweet Revenges Cupcake, Wine & Beer Pairings. En hel meny är vigd åt dessa kombinationer, där några härliga exempel är Mayan Chocolate Cupcake & Kopparbergs Cider, Pumpkin Spice Cupcake & Pinot Grigio, och Old English Ginger Cookie & Prosecco. Själv beställde jag en Apple Cinnamon Cake tillsammans med ett glas Sauvignon Blanc från Nya Zeeland, en utsökt kombo.


Avslutningsvis vill jag passa på att meddela att julen nu är officiellt över. Jag äter nämligen i skrivande stund den sista pralinen ur de askar våra vänner på Aladdin skickade till oss efter att på EANY's Facebook-sida ha läst om min desperata jakt efter just Aladdin-askar här i New York. Ett stort tack till Aladdin för att ni räddade vår jul!


View Larger Map
Sweet Revenge
62 Carmine Street (mellan 7th Ave S och Bedford Street)
Manhattan

2 comments:

Stefan&Lovisa said...

Så himla bra blogg om NY, Tack snälla ni !

Jag och min sambo flyttade från Stockholm till USA hösten 2011 och kommer spendera 6 månader här med dagligt bloggande. Vi besöker San Fransisco, Highway 1, LA, Vegas, Miami, Karibien och avslutar i New York.

Bloggar gör vi på:


http://www.resaiusa.blogspot.com/

Ha det så bra !!

Mvh Stefan

FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger said...

ser gott ut det där! Älskar den här bloggen!
Längtar till New York just nu är jag i Thailand på tur Tokyo.

FANTASYDNING-En blogg om temarestauranger och resor

Post a Comment