Sunday, November 20, 2011

387. Cafe Orlin


Innan dagens tips, som kommer att handla om en mysig bistro med höstliga kvaliteter, vill vi vanan trogen passa på att tipsa om ett par ställen där ni kan hitta oss utanför denna blogg. Vi har en Facebook-sida som du hittar här, och vi finns även på Instagram där vi under namnet ettannatnewyork publicerar bilder från vårt vardagsliv. Nu beger vi oss ned till East Village och Cafe Orlin.


Cafe Orlin är en bistro som inte gör mycket väsen av sig från utsidan. Den är belägen i en källare på grannskapets huvudstråk St Marks Place, och är en mycket älskad destination både bland New York-bor och besökare. Inredningen är varmt rustik på traditionellt bistro-maner, där du under det pressade tenntaket finner fina New Yorkska kvaliteter.


På menyn hittar du traditionella amerikanska bistro-rätter som sallader, pasta, hamburgare och kyckling. Maten är mycket god, och den lilla restaurangen är ett bra alternativ när du befinner dig i East Village och inte riktigt vet vad du vill äta. Det serveras dessutom både frukost, brunch och lunch, och köket stänger inte förrän två på natten så det är även ett lämpligt besöksmål när kroghungern gör sig påmind.


Du kan även beställa drinkar, öl och vin till din mat, och i utbudet finner du både Blue Moon och Brooklyn Lager. Cafe Orlin är en trevlig liten restaurang som är mycket populär. Ett större sällskap kan få vänta några minuter på ett bord, men är ni bara två i jakten på en mysig middag på tu man hand brukar det inte vara någon väntetid.


View Larger Map
Cafe Orlin
41 St Marks Place (mellan 1st och 2nd Ave)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment