Friday, July 8, 2011

337. Café Select


Innan dagens tips vill vi nämna att våra vänner på Skyscanner.se just nu gör en undersökning om hur sociala nätverk påverkar vår reseplanering. Den hittar du här, och glöm inte bort att du mot slutet av undersökningen även får tillfälle att nämna din favorit bland Sveriges alla resebloggar. Nu beger vi oss tillbaka till Soho, där vi ska tipsa om ett trevligt ställe där vi på Ett annat-redaktionen åt frukost efter att vi testat hotellrum åt Destly.com. Café Select heter denna mysiga frukostdestination.


Café Select är en liten schweizisk restaurang där man kan äta frukost, lunch, och middag. Det är ett svalt och trevligt inrett ställe vars frukostmeny består av rätter som müsli, rösti, och croissant med Nutella. Frukost serveras dagligen mellan 09:00 och 17:00, så även om du råkar försova dig är ingen större skada skedd.


På helgerna serveras dessutom brunch under de normala frukosttiderna, och under dessa timmar kan du hitta godsaker som müsli-pannkakor och schweiziska Eggs Benedict på menyn. På drinkmenyn finner man drinkar med namn som Swiss Bloody Mary, Zurich Kiss, samt Swiss 75, och under middagsbesök finns dessutom ett tjugotal viner från alpregionerna att beställa.


Café Select är ett perfekt litet frukostställe när man befinner sig i Soho. Det är lugnt och avslappnat, och maten är mycket god. Dessutom är kaffet starkt och gott, något som kan vara svårt att hitta här i landet av blask.


View Larger Map
Café Select
212 Lafayette Street (mellan Kenmare och Spring Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment