Friday, June 24, 2011

332. Pylones


Glad midsommar kära läsare! Idag ska vi tipsa om en mycket färgglad liten prylbutik här på Ett annat New York, men innan vi gör det vill vi berätta att vi snart ska testa ytterligare ett hotell åt våra vänner på Destly.com. Tidigare hotell vi testat kan du läsa om här, och Destlys hemsida (där du kan hitta fin-fina hotell-dealer) hittar du här. Nu beger vi oss ned till Soho, och Pylones.


Pylones är en fransk prylbutik där färg och form är A och O. Märket startade 1985, och sedan dess har butiker öppnat i så vitt skilda hörn av världen som Rio de Janeiro, Milano, och Tokyo. Det är ett spännande märke, och är du på jakt efter något som är både användbart och annorlunda är Pylones ett ypperligt besöksmål.


I butikens utbud kan man hitta allt från köksredskap till smycken och leksaker, där allt är en formidabel explosion av färg och design. Det är ett kul ställe att bara gå runt och titta på prylar, och dessutom perfekt för inköp av presenter.


Ett par goda vänner i Kalifornien väntar tillökning, och med detta i åtanke är vi på redax på ständig jakt efter en lämplig present åt den lille. För någon vecka sedan fann vi dessa gosiga små tofflor hos Pylones, och vi tror att det kan bli den perfekta gåvan. Nu hoppas jag bara att våra vänner i San Francisco inte läser Ett annat New York...

Ytterligare tre Pylones-butiker finns i stan.


View Larger Map
Pylones
69 Spring Street (mellan Lafayette och Crosby Street)
Manhattan

1 comments:

Saltistjejen said...

Finns ju även en mindre Pylonesbutik här uppe på East Side runt 64;e gatan och Lex tror jag det är. Har handlat rätt många presenter där! :-)

Post a Comment